IS/ALL

IS/ALL

IS/ALL is een blog voor de laatste lifestyle en online shopping trends.

Voor jong en oud is het belangrijk om te weten wat er in de wereld zoal gebeurt, en wat wel en niet in is.

Je hoeft vandaag de dag bij wijze van spreke je luie stoel niet meer uit te komen om leuke items te kopen en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Hier op deze site zullen we links plaatsen naar de leukste webshops, of kun je artikels opzoeken over hippe onderwerpen. Zo blijf je altijd up to date over de laatste mode. Welke kleur moet je volgende maand aan, en welk jasje wordt het binnenkort helemaal?

Het internet is ook steeds meer een bron van informatie geworden als het gaat om lifestyle tips. Zo kun je talloze blogs en websites vinden die je tips geven hoe je je ogen kunt opmaken, of hoe je lang haar in een ‘fishtail’ vlecht krijgt. Dit soort informatie verzamelen wij en hier heb je makkelijk toegang toe via IS/ALL.

Steeds meer online shops schieten als paddenstoelen uit de grond. Vaak zijn het geheel nieuwe ondernemingen, maar ook steeds meer bestaande winkels breiden hun activiteiten uit naar het internet om zo te concurreren. De voorwaarden worden steeds gunstiger. Gratis verzenden, volgende dag in huis, waarom zou je dan nog de stad in gaan? Lekker makkelijk zo op het internet. Ook voor informatie en tips omtrent online shopping kun je terecht bij IS/ALL.

Daarnaast zullen er ook informatieve stukken te vinden zijn over dingen die je het leven wat makkelijker maken, zoals geld besparen bij je dagelijkse bezigheden, kleine trucjes om sneller en efficiënter te werken.

Ook bijvoorbeeld een gratis datingsite komt aan bod.

Geniet van de zomer, luister muziek in het water: koop een waterproof mp3 player

Een goed idee: stoppen met roken

Speel je soms met de Lotto of Euromillions?

Geloof je dat het mogelijk is dat waarzeggers je toekomst voorspellen?

Love IS/ALL you need.